2016-08-06

Bussen gick väldigt nära hotellet till Stavsnäs vinterhamn där båten till sandhamn går. En timmes väntan i Stavsnäs gick fort i det fina vädret. Passade på att inhandla ett par nya solglasögon eftersom jag som vanligt glömt dom hemma, det är antingen det eller så tappar jag bort dom. Färden till Sandhamn blev verkligen något extra i det fina vädret och efter ett par stopp på vägen anlände vi tryggt Sandhamn. Rummet var inte klart men väskorna lämnades och lite sightseeing till fots tog vid. En fantastisk stekt strömming medpotatismos på värdshuset ihop med en öl var en alldeles utmärkt lunch. Sandhamns seglarhotell har en egen utomhuspool med tillhörande bar där ett uppfriskande bad och någon god ”frosen” drink inmundigades under eftermiddagen.

Middag blev en delad pizza i baren på hotellet varefter vi gick ut på jakt efter mordplatser, en karta med alla mordplatser och andra platser från serien ”mord i Sandhamn” finns att få i hotellreceptionen.

Efter ett dygn i Sandhamn konstaterar vi bägge att det är ganska eller rättare sagt mycket överskattat. Vi som är från västkusten är nog lite bortskämda med fantastiska idyller och fina kustsamhällen. På ren svenska, hemma är ändå bäst!

dsc_1113 dsc_1131

dsc_1118

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *