Tankar från en solstol

Är så fascinerad över sättet man försöker styra upp distanseringen på hotellet, i en gång är det pilar som visar högertrafik, nästa gång blir det helt plötsligt vänstertrafik. Allt är som gjort för att vi hela tiden kolliderar med varandra. Är det en vaktmästare som gjort det, eller kanske det är flera? Kanske en spansk vaktmästare i ena korridoren medan en brittisk dito jobbar på i en annan korridor. Eller är det ett resultat av någons lustiga sinne för humor? Får nog aldrig reda på det.

En sak som är konsekvent här är användandet av munskydd, kommer man till baren utan munskydd så är det bara att vända tillbaka och sätta på sig munskydd innan man kan få det man önskar att dricka. Som svensk är man inte så van vid användandet av munskydd, efter ett par dagar så börjar även det bli en vana. Det krävs bara när man går fram till baren, när man går in på restaurangen, vid buffén men givetvis inte när man satt sig vid sitt bord. I affärer är det obligatoriskt men inte ute på promenad längs trottoarerna.

Det är kolossala mängder mat som konsumeras på ett sånt här hotell. Det finns i princip någon typ av mat att tillgå från tidig morgon till sen kväll.

Tyskar, holländare, danskar, svenskar och en och annan engelsman förser sig av hjärtans lust av buffén, dom slafsar i sig korvar och köttbitar, fisk och kyckling. Det finns kanariska specialiteter och chicken nuggets med pommes för den som föredrar det. Allt sköljs ner med rött eller vitt vin och någon öl. Salladsbuffén är enastående, färska grönsaker och frukt så man kan mixa sin egen sallad, min favorit är den färska löken som är så mild och god i smaken.

Efter respektive måltid sätter sig de flesta i antingen någon av barerna eller på en solstol för att smälta maten, gärna med en drink. Bara för matsmältningen förstås.

4 reaktion på “Tankar från en solstol”

  1. I have been browsing online more than 3 hours as of late,
    yet I by no means found any attention-grabbing article like yours.

    It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if all webmasters and bloggers made
    excellent content material as you did, the internet will likely be a lot more helpful than ever before.

  2. I really love your site.. Excellent colors & theme.
    Did you make this website yourself? Please reply back as I’m attempting to create my own blog and want to know where you got this
    from or exactly what the theme is called. Cheers!

    1. Hi, thank you! 🙂 The site is built in wordpress. The theme i am using is called ”Twenty Fourteen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *