Vinteruppställning

Hösten är här och det är dags att packa in husbilen för vintern. Börjar med takinspektion, ser helt ok ut. Torrt och fint, i år har vi köpt ett täcke så det blir spännande att se hur det går att klä in den.

Ser ut som en utmaning att ”klä” på bilen sin vinterdräkt. Men det är väl bara att börja i ena änden antar jag.

Sådär, blev riktigt bra om man får säga det själv. Allt annat är klart och värmen står på 10 grader, det går lätt att höja om bilen skulle behövas som gästrum eller annat i vinter. Längtan efter nästa sommar blir påtaglig när man pysslar i och kring bilen, en känsla av vemod fyller oss när sista dragkedjan stängs och avslutar denna säsong.

Tanken på en vinteruppställning på camping finns hos oss, ett sätt att både förvara husbilen och att kunna utnyttja den även på vintern. Men det får bli ett annat år, nu får den stå här med vinterrocken på och känna sig lite lagom varm. Och det är faktiskt bara drygt fyra månader tills det är dags att klä av den och dra iväg på nya äventyr. Tanken finns på Gotland men även norrut är uppe till diskussion, en stor del av resan är faktiskt planeringen innan. Tror vi tänder en brasa, värmer på lite glögg och drömmer oss bort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *