2016-07-21

dsc_0984

dsc_0986

Den sedan länge efterlängtade semestern var äntligen här och vi hann knappt hem innan vagnen kopplades på och det bar iväg med destination Gränna. Trafiken genom Göteborg flöt på, troligen hjälpt av semestertider då de flesta Göteborgarna höll till längre upp på västkusten.

Första stoppet blev Jönköping där en vattenkanna som givetvis var glömd hemma skulle inhandlas. Under resan till Jönköping upplevdes vagnen lite orolig bakom bilen, inte något alarmerande men det kändes ändå som om det blåste mycket och den ”kändes” mer i bilen än tidigare. När shoppingen var avklarad och vi gick mot bilen upptäckes att säkerhetsdraget inte var tillslaget. Där var förklaringen till den oroliga vagnen. Nu kopplades det på och vid den vidare färden upp mot Gränna var känslan nästan att, har vi vagnen med? Vilken skillnad! Tänk att lite friktion kan göra så mycket!

Väl framme parkerades vagnen smidigt tack vare en duktig chaufför och en ännu duktigare navigatör. Stödbenen fick precis markkontakt innan den obligatoriska ölen avnjöts och semestern kunde börja.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *